В УАФ показали форму, в якій збірна гратиме на Євро-2020. ФОТО

 

Збірна України презентувала нову форму, в якій виступить на чемпіонаті Європи з футболу.

Як передаєНовинарня“, фото нової форми збірної опублікував президент Української асоціації футболу Андрій Павелко у фейсбуці.

На одязі є написи “Слава Україні!” та “Героям слава!”. Також на формі зобразили контур кордонів нашої держави.

“Ми віримо, що силует України додасть сил гравцям, адже вони битимуться за всю Україну. А вся Україна, від Севастополя і Сімферополя до Києва, від Донецька і Луганська до Ужгорода підтримуватиме їх у кожному матчі. Це надзвичайно важливо і для футболістів, які дуже хвилюються і мріють виступити якнайкраще на Євро-2020, і для мільйонів наших вболівальників, які вірять у команду Андрія Шевченка. Футбол і національна збірна — єднають Україну! Слава Україні!”, – написав Павелко.

У рамках підготовки до Євро-2020 на нашу національну команду чекає товариський матч із Кіпром, який відбудеться 7 червня у Харкові.

Форма збірна 2 Форма збірна 3 Форма збірна 4 Форма збірна 5 Форма збірна 6 Форма збірна 7
<
>
Фото: Андрій Павелко/Facebook

Євро-2020 проходитиме з 11 червня по 11 липня. Турнір було перенесено на 2021 рік через пандемію коронавірусу.

Збірна України на груповому етапі гратиме у Амстердамі та Бухаресті, суперниками нашої національної команди стануть Нідерланди, Австрія та Північна Македонія.

Читайте також:
Збірна України подала остаточну заявку гравців на Євро-2020

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна