У заступника голови АРМА Володимира Павленка стріляли, він у лікарні

 

На заступника голови Національного агентства України з питань виявлення, розшуку та управління активами, одержаними від корупційних та інших злочинів (АРМА) Володимира Павленка скоїли напад — невідомі стріляли в нього з вогнепальної зброї.

Про це ввечері в п’ятницю, 4 червня, повідомила пресслужба АРМА.

“Зранку 2 червня біля власного будинку скоєно напад на заступника голови АРМА Володимира Павленка”, – ідеться у повідомленні.

За інформацією правоохоронних органів, невстановлені особи здійснили кілька пострілів із вогнепальної зброї, внаслідок чого Павленко отримав поранення середнього ступеня тяжкості.

“Наразі посадовець перебуває у лікарні, його стан стабільний, загроз життю немає”, – зазначили у відомстві.

Нацагентство сподівається на максимально швидку та дієву реакцію правоохоронних органів зі встановлення, затримання та покарання нападників.

Володимир Павленко з жовтня 2019 року працював у центральному апараті АРМА, в січні 2020-го став заступником голови агентства. Він займається менеджментом активів, ресурсним забезпеченням і комунікацією.

Читайте також:
Кілерський замах у центрі Дніпра: з’явилося відео стрілянини

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна