Раптово помер заступник командира полку “Азов” Олександр Павлюк “Чак”

 

Уранці 5 червня раптово помер заступник командира полку Нацгвардії “Азов” з тилу Олександр Павлюк з позивним “Чак”.

Про це повідомила пресслужба підрозділу в суботу, 5 червня.

“58-річний старший лейтенант відповідав за матеріально-технічне забезпечення наших воїнів. Він був справжнім другом для кожного – умів згуртовувати людей і знаходив компроміси у будь-яких ситуаціях”, – йдеться в повідомленні.

Родом Олександр був із смт Рокитне Рівненської області. У 18 років чоловік був призваний на строкову службу та служив у контингенті радянських військ у Німеччині. Влітку 2014 року чоловік познайомився з бійцями нашого підрозділу, після чого не роздумуючи восени вступив до лав “Азову”.
Спочатку Чак виконував обов’язки обозного в третій сотні полку, потім був заступником по техніці. Боєць віддано служив та професійно виконував свої обов’язки, тож згодом став заступником командира полку з тилу. Унікальні організаційні здібності Чака дозволили практично створити, організувати з нуля тилове забезпечення полку. За час служби відновлено та побудовано військові містечка під потреби життєдіяльності підрозділів. Переважна більшість інфраструктурних об’єктів на той час побудована силами “Азову” за рахунок допомоги волонтерів, залучених завдяки діяльності Олександра Павлюка.

В одному з інтерв’ю Чак розповідав: “Потрапивши в “Азов”, я потрапив туди, куди хотів потрапити протягом всього свого життя. З мене завжди сміялись, що я ніби “бендеровець”, а ніби і ні. В нашому місті не було ніколи ультрасів, не було патріотичного двіжа. Я вважаю, незважаючи ні на що, що у наших людей велике майбутнє. Особливо у наших хлопців, які в “Азові”. Перемога повинна бути за нами”.

За час служби Олександр Павлюк був нагороджений орденом Данила Галицького, нагрудним знаком “За доблесну службу”, грамотою від Верховної Ради України, нагрудним знаком “За відзнаку в службі”, вогнепальною зброєю.

Читайте також:
В полку “Азов” розказали та показали, як тренують снайперів. ВІДЕО

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна