На найвищій щоглі з Державним Прапором у Києві похилився тризуб. ФОТО

 

Фото: ФБ Борис Красовський

У Києві на найвищій щоглі з Державним Прапором України, навпроти Музею історії України у Другій світовій війні, похилився тризуб.

Про це у вівторок, 1 червня, повідомив у фейсбуці ветеран АТО, колишній працівник нової поліції Борис Красовський.

“Ви серйозно? Близько 9 місяців тому в Києві встановили найбільшу щоглу з Державним Прапором. Проїжджав щойно повз – Тризуб похилився! Ну як так?! З офіційних джерел – реалізовано за кошти меценатів. Але це ж про повагу до держсимволів, та безпека врешті-решт! А в реальності – похилений Герб на висоті 90 метрів?!” – написав він.

Нагадаємо, 22 серпня 2020 року, напередодні Дня Державного Прапора, в Києві на спеціально спорудженій щоглі урочисто підняли найбільший стяг України. На церемонії був присутній мер столиці Віталій Кличко, інші керівники міста, ветерани АТО/ООС, представники дипломатичного корпусу, культурні діячі, політики, громадськість.

Розмір полотнища прапора становить 16х24 метри, довжина флагштоку – майже 90 метрів. Його звели коштом меценатів на території Меморіального комплексу “Національний музей історії України в Другій світовій війні”, неподалік від “Батьківщини-матері”.
Прапор на найвищій щоглі видно з багатьох точок столиці.

Читайте також:
Українські військові виготовили найбільший тризуб із гільз. ФОТО

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна