На кораблі “Донбас” відбувся шаховий турнір з нагоди Міжнародного дня захисту дітей

 

Напередодні Міжнародного дня захисту дітей військовослужбовці ВМС України, які залучені до виконання завдань в районі ООС, влаштували для вихованців Маріупольської шахової школи та дітям їхніх побратимів з окремого батальйону морської піхоти екскурсію славнозвісним судном, а також по малих бойових катерах.

Про це в понеділок, 31 травня, повідомив пресцентр операції Об’єднаних сил.

Ініціатор спортивного заходу – Донецька обласна федерація шахів. Суддями були члени міської спортивної ініціативи “М-спорт”, яка ще й забезпечила всіх учасників турніру подарунками, а переможців – призами.

“Від спортивної школи в турнірі взяли участь найкращі її учні – діти від 9 до 16 років. Гра була цікава, іноді доходила до цейтноту – коли перемогу над противником одержували буквально на останніх секундах. Мої вихованці намагалися показати себе з найкращого боку, демонстрували достойну гру”,  − ділиться враженнями тренер Маріупольської шахової школи Володимир Паламарчук. 

У штабі ООС додали, що перемогла дружба, яку закріпив спільний солодкий стіл. Смаколиками дітлахів пригостили господарі корабля.

Читайте також:
Героїчна команда, сліди пожежі. Що відомо про кораблі “Донбас” і “Корець”, які будуть основою бази ВМСУ на Азові

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна