Солістка гурту Go_A Катерина Павленко отримала премію “Жінка ІІІ тисячоліття”

 

Віцеспікер Верховної Ради Руслан Стефанчук вручив солістці Go_A Катерині Павленко премію “Жінка ІІІ тисячоліття”.

Про це в четвер, 27 травня, Стефанчук повідомив у своєму ФБ. Саме в цей день відбувалося  нагородження спеціальною всеукраїнською премією.

Руслан Стефанчук наголосив, що Катерина Павленко – гордість України.

“Вона виконала важливу та споконвічну місію в наших серцях – змусила об’єднатися. У самій пісні були переплетені мотиви сучасних танцювальних бітів, чарівного етнічного вокалу та потужного гітарного драйву. Усією сім’єю ми захопливо дивилися виступ гурту Go_A на Євробаченні та ця музика закликала нас до об’єднання — танцювали як молодше, так і старше покоління”, – заявив віцеспікер Ради.

Стефанчук зауважив, що Катерині Павленко вдалося віднайти сучасну пісню, яка подобається всім. Він подякував музикантці за те, що вона гідно представила Україну на Євробаченні, за патріотизм та популяризацію української культури у світі, що дуже важливо.

“Перемога Катерини Павленко доводить: єдине, чим ми можемо змагатися одне з одним, – це те, хто з нас більше любить і робить для України. Я впевнений, що для такої талановитої виконавиці та справжньої патріотки своєї Батьківщини участь на Євробаченні – це тільки початок великої книги”, – додав Руслан Стефанчук.

Нагадаємо, 22 травня на пісенному конкурсі “Євробачення-2021” гурт Go_A, який представляв Україну з піснею “Шум”, став другими за глядацьким голосуванням, але у підсумку посів п’яте місце.
Перемогу на цьогорічному “Євробаченні” здобув гурт з Італії Måneskin із піснею Zitti E Buoni.

Читайте також:
“Це був дуже гідний виступ. Всі 38 країн дали нам бали від глядачів!” – Притула про Go_A на “Євробаченні”

Пісня Go_A “Шум” стала першою в рейтингу світових трендів Spotify

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна