Порошенко побував у бліндажі 10-ї бригади під Шумами

 

П’ятий президент України Петро Порошенко відвідав позиції 10-ї окремої гірсько-штурмової бригади ЗСУ, яка виконує бойові завдання в Донецькій області на Горлівському напрямку, та побував у бліндажі на передовій.

Візит до підрозділу лідер “Європейської солідарності” здійснив у четвер, 27 травня.

“Подивився на світ очима Олега Козара. Він — молодший сержант 10-ї ОГШБр. Служить під Шумами за 900 метрів від позицій ворога. Миру не побачив”, – написав Порошенко у ФБ вранці 28 травня.

Як повідомляла “Новинарня“, під час приїзду до “едельвейсів” Порошенко передав військовим придбаний його коштом батальйонний комплекс спостереження для 108-го батальйону 10 огшбр, що дозволяє протистояти ворожим снайперам, та велику кількість свіжої полуниці. При цьому він поширював фото з окопів на позиціях підрозділу.

Також лідер “ЄС” привіз кисневі концентратори в Центральну міську лікарню Торецька, що біля Горлівки.

Опоненти Порошенка заявляють, що цього дня він не з’явився на допит у СБУ як свідок у “справі Медведчука”. Адвокати експрезидента у відповідь зауважують, що Порошенкові не вручали повістку про допит.

Читайте також:
Порошенко купив військовим на Донбас комплект камер спостереження

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна