У Севастополі зірвали показ пропагандистського фільму “Ополченочка”. ВІДЕО

доповнено

У Севастополі під час кінофестивалю “Золотий витязь” стався зрив показу фільму “Ополченочка” угруповання “ЛНР”.

Про це повідомив продюсер фільму, бойовик “ЛНР” Роман Разум, який був присутній на показі, передає “Крим.Реалії”.

На відео, опублікованому в YouTube, видно, що фільм “Ополченочка” не змогли запустити в севастопольському кінотеатрі “Москва”, після чого Разум заявив, що це “диверсія”.

Він стверджує, що “замість фільму “ЛНР” демонстрували картину про героїв АТО”. При цьому Разум не вказав назву українського фільму.

Показ “Ополченочки” так і не відбувся.

Разум так само поскаржився, що організатори фестивалю не оплатили проїзд з Луганська і проживання в Севастополі. Також він висловив невдоволення, що фестиваль не взяв “Ополченочку” в конкурсну програму.

Організатори кінофестивалю повідомили у ФБ, що фільм “Ополченочка” буде показаний 25 травня в севастопольському кінотеатрі “Моряк”.

Згодом стало відомо, що замість “Опоченочки”  у “Москві” почали демонструвати фільм “Позивний “Бандерас” – це українська стрічка 2018 року. В кіно йдеться про групу розвідників, очолювану досвідченим капітаном Антоном Саєнком (позивний “Бандерас”), що намагається запобігти диверсії та знешкодити російського підривника Ходока. Завдання ускладнюється тим, що події відбуваються біля рідного села Бандераса. Сценарій має в основі щоденники нацгвардійця Сергія Башкова з позивним “Індіанець” та розповіді воїнів АТО.

Фільм “Ополченочка” зняла кінокомпанія “Лугафільм” за участі “міністерств і народної міліції ЛНР”. Його прем’єра відбулася в травні 2019 року.
Експрокурорка анексованого Криму, нині депутат Держдуми Росії Наталія Поклонська знялася у фільмі “Ополченочка” в ролі самої себе.

Читайте також:
“Ополченочка” Дрюк, яка командувала “градами” “ДНР”, тепер працює манікюрницею в Чернівцях

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна