Морпіх 36-ї бригади Кирило Потрас на протезі здолав психологічну смугу перешкод на берет. ФОТО

 

Морпіх 36-ї окремої бригади морської піхоти імені контр-адмірала Михайла Білинського Кирило Потрас на протезі подолав психологічну смугу перешкод на право носити берет кольору морської хвилі.

Про це в п’ятницю, 21 травня, повідомила пресслужба військової частини.

“На рівні з іншими військовослужбовцями долали смушу перешкод і воїни, котрі отримали поранення в бойових діях на сході України. Кирило Потрас – приклад морського піхотинця, який на протезі здолав психологічну смугу перешкод, щоб здобути право одягнути берет морської піхоти”, – йдеться в повідомленні.

Фото: пресслужба 36-ї бригади

Відомо, що минулого року Кирило отримав поранення під час виконання бойового завдання в районі проведення операції Об’єднаних сил. Йому до коліна ампутували ногу.

Фото: пресслужба 36-ї бригади

Загалом понад 250 військовослужбовців 36-ї окремої бригади морської піхоти імені контр-адмірала Михайла Білинського, 1-го та 501-го окремих батальйонів долали психологічну смугу перешкод морського піхотинця.
До випробування допускались лише військовослужбовці, які прослужили в підрозділах морської піхоти не менше, ніж пів року. Перед проходженням психологічної смуги перешкод кожен кандидат мав скласти заліки з фізичної підготовки, тактики застосування підрозділів морської піхоти, а також знань положень Кодексу морського піхотинця.

Більше фото зі смуги перешкод від пресслужби 36-ї бригади (гортайте): 

морпіхи здають на берет 5 морпіхи здають на берет 4 морпіхи здають на берет 3 морпіхи здають на берет 2 морпіхи здають на берет 1 морпіхи здають на берет Кирило Потрас здає на берет 2 Кирило Потрас здає на берет 1 Кирило Потрас здає на берет
<
>

Читайте також:
Ініціаторка акції “Весна на граніті” Ярина Чорногуз, яка стала до лав ЗСУ, пройшла випробування на берет морпіха

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна