Сухопутні війська посилюють співпрацю зі Збройними силами Пакистану

 

В Україну з офіційним візитом прибув головнокомандувач Сухопутних військ ЗС Ісламської Республіки Пакистан генерал Камар Джавед Баджва.

Про це в середу, 19 травня, інформує служба зв’язків з громадськістю Командування Сухопутних військ ЗСУ.

Командувач Сухопутних військ ЗСУ ознайомив пакистанського колегу зі станом та перспективами розвитку Сухопутних військ Збройних сил України на етапі їх реформування, і переходу до структури, яка притаманна більшості розвинутих країн.

“Співпраця між нашими країнами триває вже давно і має великий потенціал для розвитку. На даному етапі ми бачимо стрімкий розвиток співробітництва у військово-технічній галузі, – зазначив генерал-полковник Олександр Сирський.

Своєю чергою Баджва запросив представників Сухопутних військ ЗСУ відвідати Ісламську Республіку Пакистан.

“Я дуже радий бути сьогодні тут. Як ви знаєте, ЗС Пакистану беруть активну участь у підготовці армійців інших країн. Ми маємо можливості і досвід боротьби з терористичними угрупованнями. Тож я хочу запросити керівництво Сухопутних військ ЗС України відвідати нашу країну та наші Збройні сили, і зокрема ознайомитися з можливостями системи підготовки”, – сказав генерал Камар Джавед Баджва.

Окрім цього, було обговорено перспективи майбутнього співробітництва, посилення роботи в напрямках розвитку перспективних зразків озброєння, форм і способів застосування Збройних Сил, зокрема Сухопутних військ. Також були обговорені напрямки подальшої співпраці в питаннях підготовки персоналу, перспектив двостороннього співробітництва. Цей візит був важливий і для нас і для ЗС Пакистану в плані укріплення двосторонніх взаємовідносин і в напрямку подальшої кооперації.

“Впевнений, що цей візит буде позитивним імпульсом у розвитку співробітництва між нашими збройними силами”, – наголосив генерал-полковник Сирський.

Вже завтра іноземна делегація відвідає один з військових полігонів, де будуть продемонстровані бойові можливості військової техніки, яка виробляється в Україні.

Читайте також:
Сухопутні війська відроджують фронтову пресу

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна