У Білорусі почали раптову перевірку ракетних військ

 

У Білорусі розпочалася раптова перевірка бойової готовності ракетних військ збройних сил під керівництвом начальника ракетних військ і артилерії ЗС генерал-майора Геннадія Козловського.

Про це повідомляє пресслужба міністерства оборони Білорусі.

Як зазначається, до перевірки залучаються військові частини і підрозділи комплексів тактичних ракет “Точка-У”, реактивних систем залпового вогню “Полонез”, “Смерч”, “Ураган”.

Всього буде задіяно до ста одиниць техніки і понад 500 осіб особового складу.

Після виконання заходів підготовки військові частини й підрозділи висуватимуться на полігони збройних сил для виконання навчально-бойових завдань.

Завершиться перевірка контрольними заняттями з нанесення ракетних ударів.

Раніше міністр оборони України Андрій Таран заявив, що серед можливих сценаріїв не виключається ймовірність вторгнення російських військ з білоруського напрямку або поширення військової агресії через територію Білорусі.

Читайте також:
Лукашенко дозволив придушувати протести бойовою технікою

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна