На Луганщині від вибуху боєприпасу на дитмайданчику постраждала 9-річна дівчинка

 

У Сєвєродонецьку Луганської області внаслідок вибуху боєприпасу на дитячому майданчику постраждала дев’ятирічна дівчинка.

Про це у вівторок, 18 травня, інформує поліція Луганської області.

“Сьогодні близько 17:00 на спецлінію “102” надійшло повідомлення, що на дитячому майданчику по вул. Енергетиків стався вибух, унаслідок якого 9-річна дівчинка отримала тілесні ушкодження. На місце події негайно прибули правоохоронці, які обмежили доступ на майданчик інших осіб”, – йдеться в повідомленні.

За попередніми даними, стався вибух сигнального патрона.

На місці події працюють слідчі, оперативники та експерти-вибухотехніки. Виявлено ще два аналогічні патрони, які були в кущах та на лавці.

Наразі відомо, що небезпечні предмети знайшли хлопці, які мешкають у цьому ж дворі, на смітнику та заховали їх у кущах, а постраждала дівчинка їх знайшла.

“Зараз дитині надається допомога у лікарні міста, в неї діагностовано розсічення брови”, – уточнили в поліції.

Читайте також:
В ОРЛО на російській військовій базі поранили 15-річну дівчинку, – ОБСЄ

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна