Морпіхи на Херсонщині подолали психологічну смугу перешкод на берет

 

Військовослужбовці 35-ї окремої бригади морської піхоти імені Михайла Остроградського подолали психологічну смугу перешкод.

Випробування тривали на одному з військових полігонів на Херсонщині, загальна довжина смуги – понад шість кілометрів. 

Морпіхів розділили на групи. В кожній було по 9-10 чоловік. Весь час їх супроводжували інструктори та медики.

“На своєму шляху морські піхотинці долали різні перешкоди: пливли на човні по водоймі, пересувалися по окопах під час димових завіс, видиралися на різні висоти. Процес проходження маршруту ускладнював пісок, який знаходився майже усюди”, – повідомляє пресцентр військової частини.

Смуга перешкод 9 Смуга перешкод 8 Смуга перешкод 7 Смуга перешкод 6 Смуга перешкод 5 Смуга перешкод 4 Смуга перешкод 3 Смуга перешкод 2 Смуга перешкод 1 Смуга перешкод
<
>

За словами заступника командира бригади морської піхоти імені Остроградського Володимира Баранюка, в командуванні морської піхоти розроблений єдиний стандарт щодо підготовки та подолання психологічної смуги перешкод.

Зокрема, він передбачає, що кандидати мають проходити службу в морській піхоті не менш ніж шість місяців, у них немає бути стягнень, і вони мають успішно скласти заліки з фізичної підготовки. Крім того, напередодні у кандидатів перевіряються знання положень посібника “Вести! Боротися! Перемагати!”, а також основ тактики та застосування підрозділів морської піхоти України.

Військові, які здолали смугу, найближчим часом складуть клятву морського піхотинця й отримають право на носіння штормового берета.

Нагадаємо, 23 травня в Україні відзначається День морської піхоти України.

Читайте також:
Морпіхи на Приазов’ї склали клятву морського піхотинця та отримали штормові берети. ФОТО

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна