Ляшко прокоментував своє можливе призначення главою МОЗ

Головний санітарний лікар, заступник міністра охорони здоров’я Віктор Ляшко прокоментував своє можливе призначення на посаду глави МОЗ після того, як стало відомо, що Максима Степанова хочуть відправити у відставку.

“Я на посаді заступника міністра вже за третього міністра. Кожний раз, під час зміни чи в певних локаціях, хтось комусь щось пропонує і обговорює. Тому некоректно зараз з мого боку коментувати якісь такі речі. Є міністр, є заступник міністра. У кожного є своя сфера відповідальності”, – зазначив Ляшко під час зустрічі з журналістами 15 травня.

Віктор Ляшко зазначив, що “всьому свій час”, і не став коментувати якісь свої рішення, якщо очолить МОЗ. Як передає ТСН, головний санлікар пообіцяв зустрітися з журналістами, якщо таке відбудеться.

“Я вам офіційно обіцяю. Якщо відбудуться якісь зміни в 2022-23 році, то вони будуть присвячені такому спілкуванню в доброзичливій обстановці з чашкою чаю”, – сказав він.

Як відомо, 14 травня прессекретар голови Верховної Ради Ольга Туній повідомила, що до Верховної Ради надійшло подання прем’єр-міністра Дениса Шмигаля про відставку глави МОЗ Максима Степанова. Сам Степанов заявляв, що не писав заяви на звільнення з посади міністра.
Наприкінці квітня з’явилася інформація, що питання про відставку глави МОЗ можуть розглянути на позачерговому засіданні уряду. Тоді за його відставку підписалися більш ніж 150 депутатів, стверджуючи, що Степанов провадив боротьбу з коронавірусом та забезпечення вакцинації.
Колишній глава Одеської ОДА часів Порошенка Максим Степанов очолює Мінохоронздоров із 30 березня 2020 року.

Читайте також:
В Україні за добу виявили 6,8 тис. випадків “ковіду”, щеплено – 23,6 тис.

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.