У Росії провели чемпіонат з копання могил. ВІДЕО

 

У Новосибірську в п’ятницю, 14 травня, в межах регіональної виставки “Некрополь-Сибір 2021” відбулися перші всеросійські змагання зі швидкісного копання могил.

Як з’ясувалося за результатами турніру, краще за всіх могили риють мешканці Омська, пише видання “Тайга.Інфо”.

За умовами чемпіонату, учасники з кількох міст Сибіру повинні були викопати на швидкість могилу розміром 2 м завдовжки, 80 см завширшки та 1,6 м завглибшки.

Серед критеріїв оцінки – крім швидкості та відповідності розмірам, – відзначалися техніка й акуратність роботи. Як вимірювальний прилад використовували труну.

У положенні про чемпіонат йдеться, що його проводять задля підвищення рівня виконання робіт і підняття престижу професії працівника ритуальних послуг, щоб привернути до неї увагу молодого покоління.

Змагання з копання могил на швидкість під назвою “Могильне беззаконня” анонсувалися ще в червні 2020 року.
Їх збиралися проводити в експоцентрі Владивостока, потім хотіли в Омську, проте врешті-решт перенесли на 2021 рік до Новосибірська.

Читайте також:
Під час змагань із шашок у Варшаві в росіянки прибрали прапор РФ. ВІДЕО

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна