На Полтавщині у ДТП загинула знімальна група телеканалу НТН

 

Поблизу села Гайове на Полтавщині сталася ДТП, в якій загинули оператор і журналіст телеканалу “НТН”. Автомобіль телевізійників зіткнувся з вантажівкою.

Про це в четвер, 13 травня, інформує пресслужба нацполіції Полтавської області.

Легковий автомобіль Toyota зіткнувся з вантажівкою Volvo. Унаслідок аварії водій та пасажир легковика загинули на місці.

Імен загиблих поліцейські не назвали. Вони лише зазначили, що двоє чоловіків працювали на одному з українських телеканалів.

За даними “ТСН”, йдеться про працівників телеканалу “НТН” – оператора Костянтина Худолія та журналіста Володимира Непийпива.

Костянтин Худолій та Володимир Непийпиво. Фото: Віталій Скобельський

Зараз на місці пригоди працює слідчо-оперативна група поліції. Встановлюються обставини та причини ДТП.

Вирішується питання про внесення відомостей до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 3 ст. 286 (порушення правил безпеки дорожнього руху, що спричинило загибель двох і більше людей) Кримінального кодексу України.

Читайте також:
У Харкові суд оголосив вирок 19-річному “мажору” на “Тойоті”, який напідпитку вбив рятувальника та його дочку

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна