Унаслідок пожежі в одеському санаторії одну людину госпіталізували в тяжкому стані

 

30 квітня вночі в Одесі загорівся 15-поверховий корпус клінічного санаторію ім. Пирогова на вул. Лиманна, 170. Одна маломобільна людина, яка перебувала на лікуванні, постраждала, її госпіталізували у тяжкому стані.

Про це повідомляє пресслужба ДСНС України в Одеській області.

“30 квітня о 00:53 до Служби порятунку “101” надійшло повідомлення про задимлення у 15-ти поверховому корпусі клінічного санаторію ім. Пирогова за адресою: м. Одеса, вул. Лиманна, 170. По прибуттю на місце виклику пожежно-рятувальних підрозділів встановлено загорання матрацу в кімнаті на другому поверсі на площі 2 квадратних метри”, – йдеться в повідомленні.

Працівниками ДСНС евакуювали дев’ятьох осіб з другого поверху санаторію.

Пожежа ліквідована персоналом санаторію до прибуття підрозділів ДСНС за допомогою 4-х вогнегасників ВП-5.

“Під час пожежі отримав опіки верхніх кінцівок, тулуба та голови громадянин на лікуванні 1973 р.н., інвалід з обмеженими можливостями руху, якого у тяжкому стані бригадою швидкої медичної допомоги госпіталізовано до 10 міської клінічної лікарні”, – повідомили в ДСНС.

Причина пожежі – перевантаження електричного подовжувача.

Читайте також:
Унаслідок пожежі в одеському готелі загинуло двоє людей

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна