Унаслідок пожежі в одеському готелі загинуло двоє людей

 

На вулиці Посмітного в Одесі ввечері 17 січня сталася пожежа у триповерховому будинку, де розташований готель. Двоє людей загинуло, ще двоє постраждали — їх госпіталізували.

Про це в понеділок, 18 січня, повідомила пресслужба Державної служби з надзвичайних ситуацій.

За даними рятувальників, о 20:30 сталося загоряння на третьому поверсі та даху будівлі. Пожежу вдалося ліквідувати через три години — о 23:51 на площі 1 200 квадратних метрів. До гасіння залучили 60 рятувальників і 12 одиниць техніки.

У ДСНС не вказують назву готелю, але судячи з фото, йдеться про Arcadia Apartment.

Один з постояльців готелю розповів журналістам, що почув, як загорілася проводка на другому поверсі, встиг схопити документи і вибігти з будівлі.

Ще один постоялець стверджував, що буквально напередодні пожежі в готелі ремонтували проводку, а до цього — періодично виникали проблеми зі світлом, пише “Думская”.

Водночас у ДСНС і поліції поки не повідомляють про причину загоряння.
У поліції за фактом пожежі відкрили кримінальне провадження за статтею про порушення встановлених законодавством вимог пожежної безпеки. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від трьох до восьми років.

Читайте також:
Пожежа в одеському таборі: проведено обшуки, двох затриманих хочуть арештувати

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна