У Житомирі депутат від ОПЗЖ розмістив до 9 травня вітальний білборд із нацистами

 

У Житомирі від імені депутата місцевої обласної ради від проросійської партії “Опозиційна платформа – За життя” Костянтин Черпіцький встановили до Дня пам’яті і примирення вітальні білборди з військовослужбовцями нацистської Німеччини.

Про це інформує видання “20 хвилин. Житомир”.

Проте автори реклами, очевидно, помилилися й розмістили на білбордах фотографію з німецькими солдатами СС замість радянських військових, а прапор України перевернули. 

Схожі помилки трапляються щороку, але переважно в Російській Федерації, де місцевих мешканців вітають то фінські солдати, то бійці Вермахту, то американські військові.

Після розголосу в ЗМІ на адресу редакції “20 хвилин” надійшов лист за підписом народного депутата від “Опозиційної платформи – за життя”, голови житомирської облорганізації ОПЗЖ Юрія Павленка.

Від імені партії він попросив вибачення в житомирян і засудив ситуацію. Павленко зауважив, що зміст “цього одіозного зображення” не був попередньо узгоджений з керівництвом партії, “цілковито являючись недостойною самодіяльною ініціативою самого Костянтина Черпіцького”.

Павленко пообіцяв, що 5 травня відбудуться засідання ради облорганізації “ОПЗЖ” та засідання її фракції в Житомирській облраді, “де буде дана належна оцінка діям депутата облради Черпіцького”.

Як інформувала “Новинарня“, партійна газета “Опозиційної платформи – За життя” в Маріуполі закликає збирати персональні дані ветеранів антитерористичної операції.

Читайте також:
У Раді депутати від “ОПЗЖ” влаштували акцію “Безсмертний полк”. ВІДЕО

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна