Уряд призначив Вітренка новим головою “Нафтогазу”

 

Кабінет міністрів призначив нового голову правління НАК “Нафтогаз України”. Ним стане Юрій Вітренко.

Про це повідомила в середу, 28 квітня, пресслужба уряду.

Зазначається, що Кабмін провів засідання загальних зборів акціонерів НАК “Нафтогаз України”, на якому розглянули звіт про діяльність компанії в 2020 році.

“За результатами засідання загальних зборів акціонерів роботу наглядової ради і правління НАК “Нафтогаз України2 у 2020 році визнано незадовільною. Відповідно, з 28 квітня 2021 року припиняються повноваження незалежних членів наглядової ради НАК “Нафтогаз України”, представників держави у наглядовій раді, а також голови правління Коболєва Андрія Володимировича… Також ухвалене рішення про обрання та призначення з 29 квітня 2021 року Вітренка Юрія Юрійовича головою правління акціонерного товариства “Національна акціонерна компанія Нафтогаз України”, – йдеться в повідомленні.

В уряді додали, що незалежні члени і представники держави у наглядовій раді компанії продовжать здійснювати свої повноваження до обрання та визначення нових представників.

Вітренко досі був в.о. міністра енергетики. За даними уряду, на його місце призначили заступника міністра Юрія Бойка.

Читайте також:
Ексдиректор “Нафтогазу” Вітренко став в.о. міністра енергетики

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна