Рада нацбезпеки готує санкції проти п’яти народних депутатів, – ЗМІ

доповнено

Рада національної безпеки і оборони України готує пакет санкцій щодо п’яти чинних народних депутатів України.

Про це в середу, 28 квітня, інформує УНН із посиланням на власні джерела.

“На найближчому засіданні РНБО планується ввести внутрішні санкції до низки народних депутатів із різних політичних сил, причиною їх застосування може стати як наявність подвійного громадянства, так і комерційна діяльність пов’язаних із ними структур”, – йдеться в повідомленні.

“Є список з п’яти депутатів на найближче засідання, будуть санкції до них. Це перші персонажі, згодом можуть цей список розширити”, – сказав співрозмовник агентства.

УНН зазначає, що володіє “санкційним” списком народних депутатів, проте “утримається від публікації цих прізвищ до офіційного рішення Ради національної безпеки і оборони України”.

Нагадаємо, за результатами наради у Херсоні щодо безпекової ситуації президент України Володимир Зеленський 27 квітня доручив підготувати засідання Ради національної безпеки і оборони.

Читайте також:
Унаслідок санкцій РНБО відсторонили ще 39 митників

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна