Зеленський ознайомився із системою укріплень на адмінмежі з окупованим Кримом

 

Президент Володимир Зеленський під час робочої поїздки до Херсонської області відвідав передові позиції військовослужбовців на адміністративній межі з тимчасово окупованою Автономною Республікою Крим.

Про це у вівторок, 27 квітня, інформує пресслужба президента.

“Капітан Руслан Маришев ознайомив главу держави з оперативною обстановкою та системою укріплень на адмінмежі з АР Крим”, – ідеться в повідомленні.

На передовій позиції Зеленський оглянув бліндаж та окопи й поспілкувався з військовослужбовцями. Президент поцікавився рівнем забезпечення та умовами перебування бійців на позиціях.

“Також глава держави відвідав базовий табір українських військових поблизу села Чаплинка, де ознайомився з умовами розміщення особового складу. У модульному містечку Зеленський оглянув спальний, санітарний модулі та польовий спортивний зал”, – сказано в повідомленні.

Крім того, у санітарній частині Зеленський поспілкувався з черговими лікарями, запитав про забезпечення медобладнанням та лікарськими засобами, а також поцікавився епідемічним станом і перебігом вакцинації серед військових.

Фото: пресслужба президента

“Ми сьогодні на Херсонщині. Бачимо наші позиції, перевіряємо готовність з точки зору техніки, наших бійців, наших бригад. Дуже важливо як на передовій, так і в резерві бачити стан наших військових, стан нашої армії – технічний і психологічний. Це важливо для того, щоб розуміти: те, що війська відходять, не значить, що армія не повинна бути готовою до того, що може в будь-який момент бути повернення військ до кордонів нашої країни”, – сказав президент.

Також він передав двом військовим підрозділам прилади нічного бачення та тепловізори.

Читайте також:
ЗСУ під Кримом обладнують нові позиції. ФОТО

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.