Нацкорпус заявив про створення штабів оборони в областях

 

На тлі загрози повномасштабного вторгнення Російської Федерації партія “Національний корпус” анонсувала створення штабів оборони у всіх регіонах України.

Про це у вівторок, 27 квітня, інформує пресслужба “Нацкорпусу”.

За словами екскомандира полку “Азов” Максима Жоріна, штаби будуть виконувати координаційну діяльність, а також займатись підготовкою особового складу і структур до оборони області чи міста.

“Загроза масштабного вторгнення залишається для нас надзвичайно високою. Враховуючи це, ми оголошуємо про створення регіональних штабів оборони”, – заявив він.

Такі штаби уже розпочали роботу в Києві та Одесі.

“Кожна людина, яка хоче і може захищати свою країну, має знати, як це робити. В Азовському русі дуже багато ветеранів, в яких є реальний досвід бойових дій, тому нам є чим поділитись. Я абсолютно впевнений у тому, що РФ зайде рівно настільки, наскільки ми, українці, це дозволимо”, – додав Жорін.

Читайте також:
У Миколаєві “Нацкорпус” приніс труну під офіс “Партії Шарія”

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна