Президент змінив голів управлінь СБУ Києва й Прикарпаття

 

Президент Володимир Зеленський призначив Сергія Заяця начальником ГУ СБУ в місті Києві та Київській області.

Як передає “Новинарня“, про це йдеться в указі глави держави від 24 квітня.

Іншим указом президент звільнив Заяця з посади начальника Управління Служби безпеки України в Івано-Франківській області.

Також Зеленський видав укази, відповідно до яких пост начальника столичного ГУ СБУ втратив Олег Головаш, а ГУ СБУ Івано-Франківщини очолив Віктор Назарук.

Довідка

Заяць Сергій Сергійович народився 4 лютого 1973 року в Кіровоградській області. Має вищу освіту за спеціальністю “економіка підприємства”. Працює у Службі безпеки України з 1998 року. Пройшов усі щаблі військової служби – від оперуповноваженого в регіональному управлінні до керівних посад за напрямками боротьби з корупцією та контррозвідувального захисту економіки. Має значний досвід оперативної та управлінської роботи у Центральному управлінні СБ України.
Військове звання полковник присвоєне у січні 2014 року.
Начальником управління СБУ Івано-Франківщини був призначений у листопаді 2019 року, доти проходив службу у Центральному управлінні СБУ.

Читайте також:
Суд скасував арешт ексзаступника глави СБУ Нескоромного

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна