“Усім серцем ненавидів окупантів”: на Харківщині попрощалися із загиблим бійцем 92 омбр Андрієм Тепериком. ФОТО

 

У Харківській області в останню путь провели бійця 92-ї окремої механізованої бригади імені Івана Сірка, старшого солдата Андрія Теперика, полеглого під Золотим-3 на Луганщині.

Про це в середу, 14 квітня, повідомляє АрміяInform.

Поховали захисника у рідному селищі Мартове у Печенізькому районі. Попрощатися з військовим прийшли бойові побратими, офіцери оперативного командування “Схід”, воїни Харківського та Чугуївського гарнізонів, представники місцевої влади, односельці.

“Словами й не передати всієї глибини нашого спільного суму та безмежного горя. Пішов із життя справжній воїн і Патріот із великої літери. До армії він пішов свідомо в розквіті своїх сил, коли йому було 20 років. Жити й жити йому би, любити та ростити дітей. Проте Андрій пішов на війну, адже всім серцем ненавидів окупантів“, – сказав на церемонії військовий комісар Харківського обласного ТЦК та СП полковник Юрій Калгушкін.

Свої співчуття рідним від усіх його побратимів висловив заступник командувача оперативного командування “Схід”, бригадний генерал Владислав Клочков.

“Дуже важко повірити в загибель такого молодого воїна і вірного товариша по зброї. На його прикладі мужності та незламності козацького духа ми виховуватимемо молоді покоління воїнів. Світла йому пам’ять!” – сказав він.

Біля труни загиблого під час церемонії почесною вартою стояли курсанти Харківського національного університету Повітряних Сил імені Івана Кожедуба.

Теперик похорон 4 Теперик похорон 1 Теперик похорон 2 Теперик похорон 3
<
>
Фото: Дмитро Горбунов/АрміяInform

Як писала “Новинарня“, воїн 92-ї окремої механізованої бригади Андрій Теперик загинув від ворожої кулі 10 квітня під Золотим-3 Луганської області. Військовому було 24 роки.

Читайте також:
Під Майорським від осколкового поранення загинув воїн 10 огшбр Олексій Мамчій

Загиблі герої березня 2021: дев’ять облич та історій

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна