У Нікополі вбили волонтерку Анжелу Мончинську

 

У понеділок, 12 квітня, в місті Нікополь на Дніпропетровщині вбили волонтерку Анжелу Мончинську.

Про це інформує пресслужба поліції Дніпропетровської області.

Подія трапилася у будівлі на вулиці Електрометалургів. Повідомлення від фельдшера швидкої медичної допомоги надійшло в поліцію о 5:40 ранку 12 квітня.

51-річну жінку доправили у травматологічне відділення місцевої лікарні з тілесними ушкодженнями. Вона померла так і не прийшовши до тями.

За даними місцевого видання “Нікопольська правда”, Мончинська працювала адміністраторкою в підпільному гральному клубі. Охоронець цього закладу напав на неї, зґвалтував і пограбував. Також чоловік забрав усі гроші з каси.

Щоби приховати слід злочину, він підпалив приміщення. Однак потрапив у власну пастку і не зміг покинути ігровий зал.

Біля дверей клубу чоловіка виявили співробітники охоронної фірми, які прибули через спрацювання сигналізації. Зловмисник надихався диму і не зміг самостійно вибратися з будівлі.

У поліції Дніпропетровщини повідомили, що за підозрою у вчиненні злочину затримали 25-річного мешканця Нікопольського району.

Наразі слідчим за погодженням з прокуратурою чоловіку повідомили про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 2 ст. 115 Кримінального кодексу України (умисне вбивство). Тривають слідчі дії.

Читайте також:
Під Дніпром виявили згоріле авто з останками, що можуть належати зниклому бізнесмену й волонтеру Міщенку

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна