Аеропорт “Чернівці” вперше за рік прийняв регулярний рейс

 

У понеділок, 12 квітня, аеропорт “Чернівці” прийняв перший регулярний рейс після річної паузи – з летовища “Київ” прибув літак авіакомпанії “Мотор Січ”.

Про це інформує пресслужба аеропорту.

“КП “Міжнародний аеропорт “Чернівці” ім. Леоніда Каденюка” повідомляє про прибуття заявленого авіарейсу Київ (Жуляни) – Чернівці. Рейс виконувався повітряним судном АН 24РВ авіакомпанії “Мотор Січ”. Відновлення регулярного авіасполучення у Чернівцях відбулося”, – йдеться в повідомленні.

Відповідно до опублікованого розкладу, авіаперевізник буде здійснювати перельоти з Чернівців до Києва тричі на тиждень: по понеділках, середах і п’ятницях.

“Графік дозволить здійснювати одноденні мандрівки в столицю. Літак вилітає із Чернівців о 07:00 і прибуває до Києва о 08:15. Виліт з Києва виконується в той же день о 20:10 з прибуттям до Чернівців о 21:15”, – інформує сайт avianews.com.

Мінімальна ціна авіаквитків починається від 2 400 грн на одну сторону з урахуванням перевезення 20 кг багажу.

Читайте також:
Аеропорт у Дніпрі офіційно змінив назву

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна