Оператори “Корсарів” 95-ї бригади відпрацьовують вогневу підготовку

 

Військовослужбовці 95-ї окремої десантно-штурмової бригади Десантно-штурмових військ Збройних сил України вийшли на заняття з вогневої підготовки.

Про маневри на загальновійськовому полігоні повідомила пресслужба військової частини.

Зазначається, що під час практичних занять відточували свою майстерність гранатометники та оператори легкого переносного ракетного комплексу “Корсар”.

Військовослужбовці відпрацьовують способи прихованого пересування на полі бою, вибору і зайняття вогневих позицій з маскуванням, ведуть спостереження та розвідують цілі, готують вихідні дані для стрільби.

Фото: пресцентр 95 одшбр

“Навчання спрямовані на формування умінь та навичок з планування бою, його всебічного забезпечення, управління відділенням та вогнем у ході бою”, – цитує командира взводу пресцентр 95-ки.

У бригаді додали, що десантники постійно відточують свої військові вміння та навички, аби надалі застосувати їх під час виконання бойових завдань.

Читайте також:
Нацгвардія придбала тренажер для навідника ПТРК “Корсар”

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна