Які жіночі сережки в тренді 2021 року? “Онікс” знайомить з цікавими моделями ℗

Як і в світовій моді одягу та взуття, в ювелірній індустрії теж є свої тенденції. Кожен рік задає певний стилістичний напрям прикрасам. 2021-й також диктує свої правила. Щоб бути стильними та модними, варто відповідати цим рекомендаціям.

Нижче інтернет-магазин “Онікс” розповість, які жіночі сережки в тренді цього року: тип металу, форма, колір та розмір каменю. Так ви зможете ідеально доповнити наряд. А ще не забувайте про вигідні пропозиції: -10% на все, -15% на 2 прикраси, -20% – на 3. Будьте найстильнішими та найгарнішими.

“Гвоздики”, або пусети

Мінімалізм залишається в моді вже декілька років. Акуратні сережки-пусети ідеально доповнюють будь-який щоденний образ дівчини. Вони підійдуть до літньої сукні та спортивного костюма з худі. Тому покупка золотих чи срібних “гвоздиків” – універсальне рішення при складнощах вибору.

Кільця та овали

Класикою ювелірних виробів є сережки-кільця. В продажі є кругла, овальна та асиметрична форма. У 2021 році модні жіночі сережки неправильної форми. Природні нерівності, виконання в жовтому та білому золоті відмінно виглядає з будь-якою комбінацією одягу.

Сережки-протяжки

Завдяки своїй лаконічності, даний виріб користується попитом на модних подіумах Парижа, Мілана та Лондона. Українські жінки також люблять носити сережки-протяжки. В 2021 році ювеліри доповнюють їх коштовним та напівкоштовним камінням на одній зі сторін. Це додає особливого шарму лаконічному виробу.

Геометрія

На рівні з неправильними формами геометрія користується шаленим попитом. Найбільше купують тонкі жіночі сережки у формі квадрата, трикутника, серця. Невеликий розмір та легкість ліній – це модний тренд 2021 року.

Тип металу

Вже декілька років поспіль дизайнери надають перевагу світлим металам. Срібло, родій та біле золото найчастіше використовуються для виготовлення модних сережок, каблучок та інших ювелірних виробів. Однак жовте золото не втрачає популярності, оскільки є класичним рішенням для подарунків.

Коштовне каміння чи цирконій

Якщо хочете бути модними, то віддайте перевагу напівкоштовним каменям: цитрин, топаз, гранати, кварц. Також можна окремо виділити кубічний цирконій (він ще відомий як фіаніт). Він виглядає дуже красиво та стильно. Дуже елегантно виглядають жіночі сережки з емаллю. Вона може бути будь-якого кольору та форми, що робить її універсальним доповненням недорогих молодіжних прикрас.

У 2020-2021 році складно купити жіночі сережки у звичних крамницях у зв’язку з карантинними обмеженнями. Але ж так хочеться створити стильний образ та продемонструвати бездоганний смак. В інтернет-магазині “Онікс” – величезний вибір прикрас із нових колекцій ювелірних брендів. Швидка доставка та можливість примірки, післяплати дарують можливість робити покупки з тим самим задоволенням, що й раніше. Нехай кожен ваш образ буде неймовірним.

Матеріал публікується на правах реклами ℗

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна