На Харківщині попрощалися з бійцем 92-ї бригади Віктором Гелебрантом

 

У Краснокутську на Харківщині попрощалися з молодшим сержантом 92-ї окремої механізованої бригади імені кошового отамана Івана Сірка Віктором Гелебрантом, який загинув 5 квітня під Золотим.

Церемонія прощання відбулася в п’ятницю, 9 квітня, передає “Армія.Інформ”.

На прощання з Віктором Гелебрантом біля його будинку зібралися земляки, ветерани АТО/ООС, військовослужбовці Харківського гарнізону та бойові побратими, які приїхали з фронту.

“Він прагнув бути гідним прикладом для свого десятирічного сина. Віктор завжди був і залишиться в наших серцях справжнім патріотом, який до кінця виконав свій громадянський обов’язок. Також він був добрим другом, який може поділитися останнім. Завжди усміхнений та любив жартувати, а ще військовий профі — таким я його знав. Ми за нього обов’язково помстимося”, — сказав заступник командира механізованої роти з морально-психологічного забезпечення старший лейтенант Геннадій Ковшик.

Фото: Армія.Інформ

Заступник командувача оперативного командування “Схід”, бригадний генерал Владислав Клочков зазначив, що військовослужбовці Збройних сил України не залишать родину наодинці з горем, будуть робити все можливе, аби підтримати та допомогти його близьким.

Фото: Армія.Інформ

Молодшого сержанта поховали в рідному селищі. Почесною вартою біля труни загиблого стояли курсанти Харківського національного університету Повітряних сил.

Як інформувала “Новинарня“, 5 квітня в зоні проведення ООС унаслідок смертельного кульового поранення загинув 49-річний молодший сержант Віктор Гелебрант із 92-ї окремої механізованої бригади ЗСУ імені кошового отамана Івана Сірка.

Читайте також:
Загиблі герої березня 2021: дев’ять облич та історій

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна