МОЗ оновив карантинні зони, Київ і 12 областей “червоні”

 

Міністерство охорони здоров’я оновило розподіл карантинних зон в Україні. Показник госпіталізацій хворих з COVID-19 перевищено у 19 областях та в Києві, на “червоному” рівні – столиця та 12 областей.

Як передає “Новинарня” в п’ятницю, 9 квітня, про це йдеться на сайті МОЗ.

Згідно даними, у “червоній” зоні перебувають Київ, Житомирська, Івано-Франківська, Закарпатська, Запорізька, Київська, Львівська, Миколаївська, Одеська, Сумська, Хмельницька, Чернігівська та Чернівецька області.

Показник госпіталізацій вище за визначений у 60 на 100 тис. населення у 20 регіонах: Києві, Вінницькій, Волинській, Дніпропетровській, Донецькій, Житомирській, Запорізькій, Київській, Львівській, Миколаївській, Одеській, Полтавській, Рівненській, Сумській, Тернопільській, Харківській, Хмельницькій, Черкаській, Чернівецькій та Чернігівській областях.

В Івано-Франківській області станом на 8 квітня, рівень госпіталізацій опустився на рівень індикаторного значення.

У Києві цей показник станом на 8 квітня складає 107,0. Зайнятість ліжок із киснем у столиці станом на 7 квітня при визначеному показнику 65% – 81,1%.

Найвищий показник госпіталізацій станом на 8 квітня у Хмельницькій області – 133,9 на 100 тис. населення, Миколаївській – 112,0, Житомирській – 111,3, Чернігівській – 106,2.

Найвищий показник завантаженості ліжок із киснем станом на 8 квітня у Київській області – 78,1%, у Миколаївській області – 75%, у Львівській – 73,7%, Одеській – 73,4%, Житомирській – 72,3%, Хмельницькій – 68,8%, Сумській – 66,3% (при визначеному показнику 65%).

Читайте також:
За добу в Україні нарахували понад 19,6 тис. нових COVID-хворих

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна