73-й морський центр показав роботу своїх марксменів

 

73-й морський центр спеціального призначення показав тренування марксменів свого підрозділу.

Як передає пресцентр військової частини в п’ятницю, 9 квітня, марксмени-“морські котики” нарощують свій потенціал та бойову спроможність.

“Марксмен діє як постійний член підрозділу, найчастіше групи, працює в тісному контакті з іншими бійцями, де його навички потрібні завжди, коли виникає потреба в ураженні далеких цілей, недоступних звичайному стрільцю, але при цьому марксмен має з ними спільні цілі в бою”, – йдеться в лаконічному повідомленні 73 мцспп.

“У той же час час номінально марксмен універсальніший, окрім, власне, гвинтівки; згідно з притаманною підрозділам тактикою взаємозамінності, він також володіє базовими навичками з володіння усіх видів стрілецької зброї, наявної у підрозділі”, – додали військові.

Підкреслимо, що марксмен – американський військовий “винахід”. Це піхотний снайпер.
Головне завдання марксмена на полі бою — знешкоджувати ворожі цілі, які становлять найбільшу загрозу підрозділу на відстанях, недосяжних для звичайної піхоти.

Читайте також:
3-й полк ССО показав зимовий збір марксменів. ВІДЕО

“Снайпер, який завжди з тобою”. У ЗСУ вводять нову спеціальність. ВІДЕО

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна