ЗСУ показали, як знищили бліндаж та спостережний пост окупантів на Донеччині. ВІДЕО

 

Розвідувальна група К-2 54-ї окремої механізованої бригади Збройних сил України показала на відео момент знищення спостережного поста та бліндажа бойовиків на Донбасі.

Відповідне відео поширили у соцмережах у середу, 7 квітня.

Зазначається, що місце дії – терикони Донецької області, ще до оголошення “перемир’я”.

“… Була вогнева точка “бравих” вояків “бригади “Восток” Сашка Ходока. Найманцям не сиділося мирно кожного дня, та й ввечері чи в ночі вони вели обстріли наших позицій з різного озброєння. Тож розвідники взялися до справи”, – йдеться в повідомленні.

Спочатку військові провели комплекс розвідки.

“В один із сонячних ранків, коли сепаратисти та їхні куратори з Росії почали черговий обстріл наших позицій, завдали вогняного удару у відповідь із незабороненого виду озброєння”, – повідомляється в описі відео.

Зі слів українських військових, бліндаж та спостережний пост було знищено повністю.

“Також там лишилися слухати Кобзона декілька “востоківців”, але, на жаль, комусь вдалося втекти, залишивши зброю та своїх товаришів (ну як товаришів, у наркоманів є тільки приятелі)”, – іронічно додали в К-2.

Читайте також:
ЗСУ знищили російський дрон “Гранат-1” на Донеччині. ВІДЕО

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна