На Донеччині від підриву вантажівки загинув військовий 1-ї танкової бригади. ДОПОВНЕНО

доповнено

У районі села Степне Мар’їнського району Донецької області внаслідок підриву вантажівки на невідомому вибуховому пристрої один український військовий отримав смертельне поранення.

Про це у вівторок, 6 квітня, поінформувала пресслужба оперативно-тактичного угруповання “Схід”.

Зазначається, що на місці події працює керівний склад військової частини та робоча група Військової служби правопорядку. Обставини з’ясовуються.

За даними “Новинарні“, загиблий – водій зі складу 1-ї окремої танкової бригади ЗСУ (в/ч А1815). Підрив стався, коли вантажне авто заїхало на мало вивчену дорогу.

У машині перебували ще шість осіб, але вони під час розвороту вийшли назовні і не постраждали.

Командування висловило щирі та глибокі співчуття рідним та близьким загиблого захисника.

Знищена вибухом вантажівка 1 отбр

За даними “Новинарні“, полеглий 6 квітня військовий – п’ята бойова втрата Збройних сил України на фронті з початку квітня 2021 року.

Як інформувала “Новинарня“, упродовж минулої доби, 5 квітня, в районі проведення операції Об’єднаних сил було зафіксовано сім порушень режиму припинення вогню з боку ворога, внаслідок чого загинули два воїни ЗСУ.
Поблизу Авдіївки на Донеччині поліг Владислав Мороз із Черкаської області, а в районі Золотого-4 – боєць 92-ї окремої механізованої бригади імені кошового отамана Івана Сірка молодший сержант Віктор Гелебрант.
Ще один боєць загинув уже 6 квітня від обстрілу в районі Невельського.

Читайте також:
Унаслідок ворожого обстрілу під Невельським загинув український військовий

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна