Біля Шумів від підриву загинув ще один воїн ЗСУ

 

Біля села Шуми, що неподалік Горлівки на Донеччині, від підриву на міні загинув військовий ЗС України.

Про це у вечірньому зведенні повідомив пресцентр штабу Об’єднаних сил.

“Сьогодні, 3 квітня, неподалік населеного пункту Шуми, що в районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання “Північ”, відбувся підрив на невідомому мінно-вибуховому пристрої, внаслідок якого бойове травмування несумісне з життям отримав військовослужбовець Об’єднаних сил“, – ідеться в повідомленні.

Командування висловило щирі глибокі співчуття рідним та близьким загиблого захисника.

Зазначається, що на місці події працюють посадові особи військової частини та група оперативного реагування Військової служби правопорядку ЗСУ.

Як інформувала “Новинарня“, у березні в районі Шумів загинули шість воїнів 10-ї гірсько-штурмової бригади. Зокрема, 26 березня ворожі снайпери розстріляли чотирьох військових із групи розмінування. Перед тим окупанти закинули до позицій “десятки”  протипіхотні міни ПОМ-2.

Як повідомили в пресцентрі штабу ОС, з початку доби 3 квітня до 17-ї години на фронті зафіксовано шість порушень режиму припинення вогню з боку збройних формувань Російської Федерації. Крім іншого, біля села Піски окупанти відкривали вогонь із заборонених Мінськими домовленостями мінометів 120-го калібру.

Читайте також:
Командування нагородить 24-річну медика, яка під ворожим обстрілом рятувала поранених під Шумами

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна