“Беру відповідальність на себе”: Шевченко прокоментував нічию з Казахстаном

 

Головний тренер національної збірної України Андрій Шевченко прокоментував результат гри з командою Казахстану (1:1) у відборі до чемпіонату світу, що відбудеться в Катарі 2022 року.

Про це він заявив під час пресконференції для журналістів після матчу в середу, 31 березня.

Шевченко сказав, що бере провину на себе за невтішний старт у відбірковому циклі (три нічиї 1:1) та наголосив на невикористаних моментах в матчі.

“Коли ти не використовуєш моменти — тебе карають. Мене хвилюють деякі речі. Я думаю, що ми втратили певні моменти у своїй грі. На жаль, зараз нас постійно карають, коли ми помиляємося. Пропускаємо контратаку — нам забивають. Створюємо по вісім-десять моментів, а реалізувати їх не можемо. Ще є деякі нюанси, які я проаналізую, у нас є час. Я знаю, в якому напрямку треба рухатися. За цей негативний результат, а саме — два очки у двох домашніх поєдинках, я беру відповідальність на себе”, – цитує Шевченка сайт УАФ.

Тренер збірної також підкреслив, що після цього матчу планує переглянути “багатьох гравців”.

“Це стосується не тільки оборони, а й інших ланок. Є ще кілька місяців для того, щоб їх подивитися”, – додав він.

“У нас результати невдалі, але самі матчі не провальні. Я не можу сказати, що сьогодні в нас не виходила гра в атаці, ми погано тримали м’яч або жахливо оборонялися. Те саме стосується й попереднього поєдинку. У нас є моменти, які ми недогравали. Ми повинні із цим розібратися. Ми вже говорили про це з хлопцями після матчу з фінами. Зараз із Казахстаном пропустили м’яч у контратаці. Знову ж таки — нереалізація моментів. Я в перерві сказав хлопцям, що не можна доводити до такого, моменти треба використовувати. Із трьох-чотирьох шансів потрібно закінчувати гру, а ми створюємо 10—12 і забиваємо один м’яч”, – підкреслив Андрій Шевченко.

Наступні матчі відбору на ЧС-2022 призначені на вересень. Доти збірна України зіграє ще низку контрольних поєдинків, готуючись до фінальної частини чемпіонату Європи, що пройде в червні ц.р.

Читайте також:
Збірна України почала відбір на мундіаль-2022 із сенсаційної нічиєї з чинним чемпіоном світу

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна