Хомчак обговорив із американським генералом безпеку в Східній Європі

 

Головнокомандувач Збройних сил України генерал-полковник Руслан Хомчак обговорив  поточне безпекове середовище в Східній Європі з головою Об’єднаного комітету начальників штабів США генералом Марком Міллі.

Про це йшлося під час телефонної розмови двох військових у середу, 31 березня.

Так, генерал-полковник Руслан Хомчак поінформував генерала Марка Міллі про поточну безпекову ситуацію в Україні та на навколо її кордонів і подякував генералу Марку Міллі за всебічну та багаторічну підтримку США Збройних сил України у протидії агресії з боку РФ.

“Голова Об’єднаного комітету начальників штабів США висловив співчуття у зв’язку із трагічною загибеллю чотирьох українських воїнів під Шумами та підтвердив непохитну підтримку Сполученими Штатами Америки суверенітету, територіальної цілісності й недоторканності України у міжнародно визнаних кордонах в умовах тривання агресії”, – йдеться в пресрелізі Генштабу.

Читайте також:
Кулеба переговорив із Держсеком США про посилення безпекової співпраці

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна