Ще 38 звільнених з полону українців отримали по 100 тисяч матеріальної допомоги

 

Міжвідомча комісія Мінреінтерграції з розгляду питань, пов’язаних із визнанням осіб такими, що були позбавлені свободи внаслідок збройної агресії проти України ухвалила рішення про виділення матеріальної допомоги ще 38 українським громадянам.

Про це повідомляє пресслужба Міністерства з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій України в середу, 31 березня.

Зокрема, виплати в розмірі 100 тис. гривень отримають 15 родин незаконно ув’язнених окупаційною адміністрацією та/або органами влади Російської Федерації українських громадян, які наразі перебувають за ґратами.

Окрім цього, по 100 тис. гривень виплатять ще 23 українським громадянам, раніше звільненим із російського полону.

Загалом 3,8 мільйона гривень будуть спрямовані на відповідні виплати.

У відомстві нагадали, що в 2020 році матеріальну допомогу від держави отримали 116 сімей. Загальна сума виплат становить 11,6 мільйона гривень.

Читайте також:
Звільнені з полону військові пройшли курс реінтеграції та вирушили в частини

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна