Померла депутатка Львівської міськради, волонтерка Олена Пасевич

доповнено

У п’ятницю, 26 березня, померла 42-річна депутатка Львівської міськради від “Європейської солідарності”, волонтерка Олена Пасевич.

Про це повідомив у фейсбуці міський голова Львова Андрій Садовий.

“Дуже раптова і болюча втрата. Молода, любляча мама, вдова Героя АТО, волонтерка, активна захисниця інтересів учасників бойових дій, депутатка міської ради. Щирі співчуття всім рідним та близьким Олени Пасевич. Світла пам‘ять”, – написав Садовий.

Причини раптової смерті депутатки наразі невідомі.

Олена Пасевич народилася 4 серпня 1978 року у Львові. Вона була волонтеркою, здійснювала захист інтересів учасників АТО/ООС та членів їх сімей.

Авторка місцевих програм у сфері соціального захисту окремих категорій громадян, депутат ЛМР у 2015−2020 рр. і голова депутатської групи “Позафракційні”.

16 серпня 2014 року її чоловік, заступник командира 3-ї роти 80-ї окремої аеромобільної бригади Іван Пасевич (“Батя”) загинув при героїчній обороні Луганського аеропорту. Під час ворожого обстрілу з РСЗВ “Град” він своїм тілом закрив від вибуху двох побратимів, завдяки чому вони залишилися живі.

Без батька та матері залишилось двоє дітей.

Читайте також:
Від коронавірусу померла відома армійська волонтерка Олександра Тарасова

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна