Збільшення обстрілів на Донбасі критично не вплине на переговорний процес, – Мендель

 

На Донбасі збільшилася кількість обстрілів, але це не повинно критично вплинути на переговорний процес щодо повного та всеосяжного режиму припинення вогню.

Про це сказала прессекретарка президента Юлія Мендель в ефірі програми “Взгляд с Банковой” на телеканалі “Дом” у неділю ввечері, 21 березня.

“Ми розуміємо, що кількість обстрілів, на жаль, збільшилася. На це є низка і політичних, і економічних причин. Але загалом на переговорний процес щодо повного та всеосяжного режиму припинення вогню, ми сподіваємося, це критично впливати не буде”, – заявила Мендель, яку цитує “Укрінформ”.

За її словами, можливості для подальшого збереження перемир’я є та їх будуть використовувати.

Водночас прессекретар глави держави зазначила, що Володимир Зеленський побував на Донбасі вже 20 разів за менше, ніж два роки свого президентства.

“Сильний – не той, хто може воювати, сильний – той, хто може зупинити жахи війни. Тому Україна обирає форму діалогу”, – підкреслила Мендель.

Як повідомлялося, телеканал “Дом” запустив нову серію програм “Взгляд с Банковой”, в якій головними дійовими особами виступають стейкхолдери, пов’язані з Офісом Президента і яка виходитиме у неділю. Щотижня на сторінці в Facebook телеканалу “Дом” глядачі зможуть поставити свої запитання або відправити повідомлення на номер Viber +380 (50) 419 13 57.
15 березня вийшов пілотний випуск програми “Взгляд с Банковой” за участю прессекретаря Президента Юлії Мендель.

Читайте також:
Кравчук заявив, що на обстріли на Донбасі треба відповідати “дзеркально”

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна