Україна посилює протиповітряну оборону на Волині

 

Повітряні сили Збройних сил України посилили захист повітряного простору на північно-західному напрямку.

Про це повідомили в пресцентрі Командування Повітряних сил ЗСУ у понеділок, 22 березня.

Зазначається, що дивізіон Львівського зенітного ракетного полку імені гетьмана Івана Виговського вперше заступив на бойове чергування в системі ППО держави у новому секторі відповідальності на Волині.

“Сьогодні зенітні ракетні війська посилюють свій бойовий потенціал, нарощують бойові спроможності по всій території держави, в тому числі, й на північно-західному напрямку. Це стало можливим завдяки успішно проведеним військовим навчанням, і, звісно, проведенню бойових, дослідницьких та випробувальних пусків підрозділів зенітних ракетних військ на державному полігоні “Ягорлик”, – коментує офіцер управління ЗРВ підполковник Денис Ізосімов.

У Командуванні ПС ЗСУ підкреслили, що чергові сили цілодобово несуть бойове чергування в системі протиповітряної оборони держави, контролюючи повітряні цілі як у повітряному просторі країни, так і за її межами.

Щодня до несення бойового чергування залучається понад 1000 військовослужбовців Повітряних сил. 

Як інформувала “Новинарня“, єгерська бригада отримала американські позашляховики “Хамві”.

Читайте також:
На Херсонщині перевіряли готовність підрозділів ППО: працювали “Бук” та “Оса”. ВІДЕО

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна