На Херсонщині перевіряли готовність підрозділів ППО: працювали “Бук” та “Оса”. ВІДЕО

 

У Херсонській області проведено перевірку готовності сил та засобів протиповітряної оборони вчасно реагувати на повітряний напад.

Про це в середу, 26 серпня, повідомив командувач об’єднаних сил ЗС України генерал-лейтенант Сергій Наєв.

“Завданням для екіпажів і розрахунків зенітно-ракетних комплексів “Бук-М1” та “Оса-АКМ” було своєчасне вибуття за сигналом на бойові позиції для відпрацювання завдання, здійснення маневру у нові позиційні райони, пошук повітряної цілі, взяття її на автоматичне супроводження та “знищення”, – цитує Наєва його пресслужба.

У ході перевірки підрозділи впевнено продемонстрували вміння будувати багаторівневу систему протиповітряної оборони в районі виконання бойових завдань, а також здобувати та надавати на пункт управління відомості про засоби повітряного нападу.

Фото: пресцентр Командування ОС ЗСУ

“Перевірка показала, що підрозділи протиповітряної оборони Командування об’єднаних сил ЗС України готові швидко та вчасно реагувати на можливу агресію з повітря. І це є очікуваним результатом тому, що завдяки тренуванням українські військові щодня вдосконалюють навички та проводять злагодження чергових бойових обслуг”, – резюмував Наєв.

Читайте також:
На Херсонщині “Смерчі” та “Точки-У” відпрацювали точне наведення на цілі. ВІДЕО

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.