Зеленський ввів у дію санкції проти двох російських банків

 

Президент Володимир Зеленський запровадив у дію рішення Радбезу від 11 березня про застосування санкцій проти російських банків АТ “Сбербанк” та ПАТ “Промінвестбанк”.

Відповідний указ №107/2021 глава держави підписав 19 березня.

“Відповідно до статті 107 Конституції України постановляю:
1. Увести в дію рішення Ради національної безпеки і оборони України від 11 березня 2021 року «Про застосування персональних спеціальних економічних та інших обмежувальних заходів (санкцій)».
2. Контроль за виконанням рішення Ради національної безпеки і оборони України, введеного в дію цим указом, покласти на секретаря РНБОУ”, – сказано в документі, який набув чинності з дня його опублікування.

Як повідомляла “Новинарня“, Рада нацбезпеки 11 березня ухвалила рішення про продовження для двох російських банків – АТ “Сбербанк” та ПАТ “Промінвестбанк” – санкційних обмежень, термін дії яких мав закінчитися 15 березня.

 

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна