РНБО продовжила на три роки санкції проти двох російських банків

 

Рада національної безпеки і оборони України ухвалила рішення про продовження санкційних обмежень для двох російських банків, термін дії яких має закінчитися 15 березня.

Про це секретар РНБО Олексій Данілов заявив на брифінгу в четвер, 11 березня, за результатами засідання Ради національної безпеки і оборони.

“На сьогоднішній день у нас було два російських банки, які підпали під санкції ще з 2019 року. 15 березня у них закінчується цей термін. Двом цим російським банкам продовжено термін санкцій на 3 роки”, – сказав Данілов.

Нагадаємо, що в березні 2019 року президент Петро Порошенко ввів у дію рішення РНБО про оновлені персональні економічні та інші санкції щодо 294 юридичних та 848 фізичних осіб, які брали участь в агресії проти України.
Тоді ж на підставі пропозицій Національного банку були продовжені санкції до 4 банків з капіталом держави-агресора.

Як інформувала “Новинарня“, на цьому ж засіданні РНБО 11 березня ухвалили рішення про те, що СБУ починає перевірку голосування 236 нардепів, які ратифікували Харківські угоди.

Читайте також:
“Мотор Січ” повернуть у власність держави, – Данілов

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна