На Сумщині колишній військовий пограбував магазин

 

У Конотопі на Сумщині до магазину, де були відвідувачі, зайшов чоловік зі зброєю. Погрожуючи продавчині, він наказав віддати виручку.

Як розповів речник ГУНП у Сумській області Володимир Крупецьких в коментарі ТСН в четвер, 18 березня, чоловіка затримали, ним виявився колишній військовослужбовець-контрактник.

На кадрах з камери спостереження видно, як чоловік в однострої та масці пістолетом вказує на касу.

“Звідти забирає крупні купюри, а дрібні лишає. В цей час у крамниці були відвідувачі та ще одна продавчиня, які намагаються спокійно реагувати на візит незнайомця зі зброєю. Забравши 3800 гривень грабіжник залишив магазин”, – інформує ТСН.

Продавчині повідомили про пограбування поліцію. Оперативники швидко розшукали чоловіка і затримали неподалік місця злочину.

“Ним виявився колишній військовослужбовець-контрактник, йому загрожує до 12-ти років за гратами”, – підкреслює ЗМІ.

“Працівники поліції оперативно встановили та затримали зловмисника. Ним виявився 27-річний житель Конотопа. Наразі слідчі вирішують питання щодо повідомлення йому про підозру у скоєнні розбійного нападу. Санкція статті передбачає покарання до 12 років позбавлення волі. Слідчі дії тривають”, – розповів речник ГУНП у Сумській області Володимир Крупецьких.

Читайте також:
“Мінера”-АТОвця Белька замість в’язниці відправили на лікування

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна