У роковини незаконного “референдуму” листівки від імені російських дипломатів нагадали, що Крим – це Україна. ФОТО

 

У роковини незаконного “референдуму” в Криму в Києві біля дипломатичних установ невідомі розклеїли листівки від імені російських дипломатів. На них від першої особи стверджується устами дипломатів РФ, що “Крим – це Україна”. 

Світлини листівок на стовпах під дипустановами опублікував на своєму телеграм-каналі у вівторок, 16 березня, журналіст Андрій Цаплієнко.

“В ніч з 15 на 16 березня дипломати РФ, які перебувають в Україні (а по сумісництву кадрові співробітники ГУ ГШ ЗС та ФСБ РФ) з’явились на друкованих плакатах, де “від першої особи” визнали факт незаконної анексії Росією АР Крим. Ці плакати можна сьогодні побачити скрізь, де працюють та живуть російські дипломати – біля посольства РФ в Україні”, – написав журналіст.

Фото з ТГ-каналу Андрія Цаплієнка

Також, з його слів, дизайн автомобілів “російської агентури” значно покращили стильні тризуби.

Фото з ТГ-каналу Андрія Цаплієнка

Плакати із “щирим визнанням анексії” з’явилися і біля інших дипломатичних представництв іноземних країн в місті Києві: біля посольств Киргизької Республіки, Таджикистану, Казахстану, Молдови, ФРН, Франції, Вірменії, Великої Британії, Білорусі, США.

Фото з ТГ-каналу Андрія Цаплієнка

“Вишуканий тролінг – це гарний спосіб нагадати світові обличчя агресора”, – резюмував журналіст.

Читайте також:
Окупанти лякають мешканців ОРДЛО “повномасштабним конфліктом” через роковини “кримського референдуму”, – ГУР

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна