Окупанти лякають мешканців ОРДЛО “повномасштабним конфліктом” через роковини “кримського референдуму”, – ГУР

 

Окупанти лякають мешканців тимчасово окупованих територій Донецької та Луганської областей “повномасштабним конфліктом” через роковини “кримського референдуму”.

Про це у вівторок, 16 березня, повідомили в пресцентрі Головного управління розвідки МОУ.

“Серед особового складу окупантів та місцевого населення поширюються чутки про імовірність початку бойових дій з можливим їх переростанням у повномасштабний військовий конфлікт під час проведення в Криму 17-18 березня заходів з нагоди чергової річниці окупації півострова за участі в них вищого російського державного та воєнного керівництва”, – йдеться в пресрелізі ГУР.

Зазначається, що угруповання російських окупаційних військ на Донбасі приведені у вищі ступені бойової готовності, а особовий склад противника відкликано з відпусток.

“З’єднання і частини першого та другого армійських корпусів оперативного угруповання російських окупаційних військ приведені у вищі ступені бойової готовності. Особовий склад противника відкликано з відпусток, достроково відправлено до місць проходження служби осіб, які перебували на лікуванні у медичних закладах, здійснюється поповнення боєприпасами передових підрозділів”, – додали в ГУР.

Читайте також:
На Донбасі постійно перебуває 50 російських снайперів, – ГУР

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна