Під Мар’їнкою ворожий снайпер убив воїна ЗС України

 

На Донеччині, біля міста Мар’їнка, ворожий снайпер застрелив воїна Збройних сил України.

Як передає “Новинарня“, про це ввечері в п’ятницю, 12 березня, повідомила пресслужба ОТУ “Схід”. 

“Сьогодні, 12 березня, неподалік населеного пункту Мар’їнка, що в районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання “Схід”, збройні формування Російської Федерації вкотре здійснили обстріл позицій українських захисників. Внаслідок ворожого снайперського вогню один український військовослужбовець отримав поранення не сумісні з життям“, – сказано в повідомленні.

Зазначається, що на місці події працює керівний склад військової частини та робоча група військової служби правопорядку.

Про дії збройних формувань Російської Федерації та її найманців повідомлено представників ОБСЄ через українську сторону Спільного центру контролю і координації питань припинення вогню та стабілізації лінії розмежування сторін.

Загиблий 12 березня – друга бойова втрата Об’єднаних сил з початку місяця.

Читайте також:
Від обстрілу під Старогнатівкою загинув 43-річний Володимир Онопрієнко із Черкащини. ФОТО

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна