На Донеччині в ДТП загинув поліцейський капітан Колесников – АТОвець, переселенець із Донецька

 

Капітан поліції Костянтин Колесников

На Донеччині трагічно загинув у ДТП 30-річний офіцер поліції Костянтин Колесников – АТОвець, переселенець з окупованої території.

Про це повідомляє пресслужба Національної поліції України.

“Трагічна подія сталася вчора, 12 березня, близько 16:00 поблизу Лимана. Перебуваючи на службі, поліцейський на автомобілі повертався до Слов’янська. Побачивши перед собою авто, що виїхало на зустрічну смугу, Костянтин Колесников намагався уникнути зіткнення, проте аварії оминути не вдалося. Поліцейський загинув на місці. Водійка іншого авто не постраждала”, – розповіли у відомстві.

Капітан Колесников працював у секторі реагування патрульної поліції відділу поліції №4 в місті Слов’янськ Краматорського районного управління поліції. Молодий чоловік присвятив службі в органах внутрішніх справ дев’ять років життя.

Зазначається, що Костянтин Колесников – переселенець, у 2014 році залишився вірним присязі та виїхав з окупованого ворогом Донецька. Він учасник бойових дій, пройшов Дебальцеве.

“Поряд із нами ніс службу принциповий поліцейський, вимогливий як до себе, так і до інших”, – розповіли колеги.

У загиблого залишився восьмирічний син.

Читайте також:
Від обстрілу під Старогнатівкою загинув 43-річний Володимир Онопрієнко із Черкащини. ФОТО

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна