У трьох українських легкоатлеток після чемпіонату Європи діагностували COVID-19

 

Після завершення чемпіонату Європи з легкої атлетики в польському Торуні у збірній України виявили коронавірус — троє спортсменок здали позитивний тест і змушені були залишитися на самоізоляції.

Про це в понеділок, 8 березня, написало видання XSport.

Зазначається, що увечері вся команда мала повернутися до Києва, однак у трьох легкоатлеток, які брали участь в естафетах, виявили коронавірус — у Ганни Рижикової, Катерини Климюк та Аліни Логвіненко.

Ці спортсменки змушені були залишитись у Торуні на самоізоляції. Крім того, з ними залишилася спринтерка Вікторія Ратникова, бо вона жила в одній кімнаті із Климюк.

Катерина у своєму Instagram із гумором прокоментувала те, що інфікувалася коронавірусом.

 

Посмотреть эту публикацию в Instagram

 

Публикация от Katin’ka Klymiuk (@1kateryna_klymiuk1)

Головний тренер збірної В’ячеслав Тиртишник розповів: “Сьогодні зробили повторний тест — він підтвердився. Їх перевезли до готелю, там усе нормально. Звісно, виходити нікуди не дозволяють. Сподіваюся, що за 5 днів уже будуть негативні тести. Але за правилами повинні провести там 10 днів”.

Сама Климюк розповіла, що в жодної зі спортсменок симптомів немає, тому вони й здивувалися позитивним результатам тестів. Вона додала, що номером готелю вони задоволені.

На чемпіонаті Європи з легкої атлетики в Польщі збірна України здобула три медалі: Марина Бех-Романчук у стрибках у довжину та Ярослава Магучіх у стрибках у висоту завоювали “золото”, а “висотниця” Ірина Геращенко – “срібло”.

Читайте також:
Спортсмен і нардеп Жан Беленюк захворів на коронавірус

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна